Website Logo
Taalcursussen voor bedrijven
blog-post

In-Company training voor bedrijven

Voor het Nederlandse bedrijfsleven zijn Spanje, Italië en Frankrijk belangrijke spelers. Wat is prettiger voor u dan uw klant in zijn eigen taal tegemoet te kunnen treden? Wilt u een zakelijk gesprek kunnen voeren, foutloze e-mails kunnen versturen of onderhandelen met Italiaanse, Spaanse of Franse leveranciers in hun eigen taal? Ilenia kan u helpen met een zakelijke taaltraining op maat, op alle niveaus. Ilenia geeft uw medewerkers privé-trainingen in zakelijk Italiaans, Spaans of Frans en in-companytrainingen. Ilenia vindt het belangrijk om alle trainingen zo praktisch mogelijk te houden. De lessen, privé of in een groep met maximaal 8 deelnemers, duren 90 minuten. Betreffende de relaties tussen Nederland en Italië, assisteert Ilenia bedrijven graag met het ontvangen van Italiaanse zakelijke relaties in Nederland. Ilenia kan natuurlijk fungeren als bruggen-bouwer die verbindingen legt tussen de twee culturen.

Lesprogramma Bedrijven

aanmelden
In Company Training
Italiaans, Spaans, Frans of Engels leren in 4 lessen van 2 uur. Voor groepen van 5 tot 8 medewerkers of individueel per medewerker
€ 1.795,-
5-8
€ 520,- p.p
1-4
De lessen vinden plaats bij u op locatie. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, reiskosten en cursusboek. Betaling dient voorafgaand het begin van de cursus voldaan te zijn.