Website Logo
Cursus Italiaans

Parla l'Italiano?

Individueel of in groepen van maximaal 8 deelnemers Italiaans leren in 12 lessen.
€ 552,-
Ilenia Lombardo
Ilenia Lombardo Uw docente

Ilenia is een enthousiaste, gekwalificeerde meertalige taaldocente met als moedertaal Italiaans.

Prijs : € 552,-

Bekijk gedetailleerde prijsinformatie voor kinderen, volwassenen of bedrijven.

Italiaans voor beginners

Met de cursus Italiaans voor beginners van Taalcentrum Kosmos leert u op een leuke en effectieve manier de Italiaanse taal op beginnersniveau spreken, verstaan, lezen en schrijven. De lessen worden op maat gemaakt met veel nadruk op conversatie en dagelijkse situaties. Tijdens de lessen leert u veel over Italiaanse cultuur en breidt u de woordenschat verder uit.

Na het afronden van deze taalcursus Italiaans redt u u prima in alledaagse gesprekken. Zo kunt u straks zonder enige moeite boodschappen doen in een Italiaanse supermarkt, in het Italiaans eten bestellen in een restaurant, geldzaken regelen, in het Italiaans een hotelkamer reserveren of gewoon een gesprek voeren met de lokale bevolking.

Italiaans voor beginners/gevorderden

De cursus Italiaans voor beginners/gevorderden is bestemd voor iedereen die beter Italiaans vanaf zijn of haar basiskennis wil leren. Deze cursus behandelt daarnaast een groot aantal onderwerpen uit het dagelijks leven en u leert veel over het land.

Italiaans voor gevorderden en meer gevorderden

De cursus Italiaans voor gevorderden en meergevorderden is bestemd voor iedereen die de kennis van de Italiaanse taal naar een hoge niveau wil brengen.

Na afloop van de cursus Italiaans voor gevorderden en meergevorderden beschikt u over zeer professionele kennis van de Italiaanse taal.

Over de lessen

Ilenia kan voor u een taaltraining op maat geven, op alle niveaus. De lessen, privé of in een groep met maximaal 8 deelnemers, duren 90 minuten. Tijdens de lessen leert u, in een ongedwongen sfeer, beter Italiaans spreken en verstaan. Binnen afzienbare tijd zult u zich, vol zelfvertrouwen, in het Italiaans kunnen uitdrukken.