Website Logo
Cursus Frans

Parlez vour Français?

Individueel of in groepen van maximaal 8 deelnemers Frans leren in 12 lessen.
€ 552,-
Ilenia Lombardo
Ilenia Lombardo Uw docente

Ilenia is een enthousiaste, gekwalificeerde meertalige taaldocente.

Prijs : € 552,-

Bekijk gedetailleerde prijsinformatie voor kinderen, volwassenen of bedrijven.

Frans voor beginners

Met de cursus Frans voor beginners van Taalcentrum Kosmos leert u op een leuke en effectieve manier de Franse taal op beginnersniveau spreken, verstaan, lezen en schrijven. De lessen worden op maat gemaakt met veel nadruk op conversatie en dagelijkse situaties. Tijdens de lessen leert u veel over Franse cultuur en breidt u de woordenschat verder uit.

Na het afronden van deze taalcursus Frans redt u u prima in alledaagse gesprekken. Zo kunt u straks zonder enige moeite boodschappen doen in een Franse supermarkt, in het Frans eten bestellen in een restaurant, geldzaken regelen, in het Frans een hotelkamer reserveren of gewoon een gesprek voeren met de lokale bevolking.

Frans voor beginners/gevorderden

De cursus Frans voor beginners/gevorderden is bestemd voor iedereen die beter Frans vanaf zijn of haar basiskennis wil leren. Deze cursus behandelt daarnaast een groot aantal onderwerpen uit het dagelijks leven en u leert veel over het land.

Frans voor gevorderden en meer gevorderden

De cursus Frans voor gevorderden en meergevorderden is bestemd voor iedereen die de kennis van de Franse taal naar een hoge niveau wil brengen.

Na afloop van de cursus Frans voor gevorderden en meergevorderden beschikt u over zeer professionele kennis van de Franse taal.

Over de lessen

Ilenia kan voor u een taaltraining op maat geven, op alle niveaus. De lessen, privé of in een groep met maximaal 8 deelnemers, duren 90 minuten. Tijdens de lessen leert u, in een ongedwongen sfeer, beter Frans spreken en verstaan. Binnen afzienbare tijd zult u zich, vol zelfvertrouwen, in het Frans kunnen uitdrukken.