Website Logo
Cursus Spaans

¿Habla usted español?

Individueel of in groepen van maximaal 8 deelnemers Spaans leren in 12 lessen.
€ 552,-
Ilenia Lombardo
Ilenia Lombardo Uw docente

Ilenia is een enthousiaste, gekwalificeerde meertalige taaldocente.

Prijs : € 552,-

Bekijk gedetailleerde prijsinformatie voor kinderen, volwassenen of bedrijven.

Spaans voor beginners

Met de cursus Spaans voor beginners van Taalcentrum Kosmos leert u op een leuke en effectieve manier de Spaanse taal op beginnersniveau spreken, verstaan, lezen en schrijven. De lessen worden op maat gemaakt met veel nadruk op conversatie en dagelijkse situaties. Tijdens de lessen leert u veel over Spaanse cultuur en breidt u de woordenschat verder uit.

Na het afronden van deze taalcursus Spaans redt u u prima in alledaagse gesprekken. Zo kunt u straks zonder enige moeite boodschappen doen in een Spaanse supermarkt, in het Spaans eten bestellen in een restaurant, geldzaken regelen, in het Spaans een hotelkamer reserveren of gewoon een gesprek voeren met de lokale bevolking.

Spaans voor beginners/gevorderden

De cursus Spaans voor beginners/gevorderden is bestemd voor iedereen die beter Spaans vanaf zijn of haar basiskennis wil leren. Deze cursus behandelt daarnaast een groot aantal onderwerpen uit het dagelijks leven en u leert veel over het land.

Spaans voor gevorderden en meer gevorderden

De cursus Spaans voor gevorderden en meergevorderden is bestemd voor iedereen die de kennis van de Spaanse taal naar een hoge niveau wil brengen.

Na afloop van de cursus Spaans voor gevorderden en meergevorderden beschikt u over zeer professionele kennis van de Spaanse taal.

Over de lessen

Ilenia kan voor u een taaltraining op maat geven, op alle niveaus. De lessen, privé of in een groep met maximaal 8 deelnemers, duren 90 minuten. Tijdens de lessen leert u, in een ongedwongen sfeer, beter Spaans spreken en verstaan. Binnen afzienbare tijd zult u zich, vol zelfvertrouwen, in het Spaans kunnen uitdrukken.