Website Logo
Cursus Engels

Do you speak English?

Individueel of in groepen van maximaal 8 deelnemers Engels leren of verbeteren in 12 lessen.
€ 552,-
Ilenia Lombardo
Ilenia Lombardo Uw docente

Ilenia geeft Engelse lessen aan hen die hun Engels voor het werk of anders graag willen verbeteren. Zij is een enthousiaste, gekwalificeerde meertalige taaldocente.

Prijs : € 552,-

Bekijk gedetailleerde prijsinformatie voor kinderen, volwassenen of bedrijven.

Engels voor beginners

Met de cursus Engels voor beginners van Taalcentrum Kosmos leert u op een leuke en effectieve manier de Engelse taal op beginnersniveau spreken, verstaan, lezen en schrijven. De lessen worden op maat gemaakt met veel nadruk op conversatie en dagelijkse situaties. Tijdens de lessen leert u veel over Engelse cultuur en breidt u de woordenschat verder uit.

Na het afronden van deze taalcursus Engels redt u u prima in alledaagse gesprekken. Zo kunt u straks zonder enige moeite boodschappen doen in een Engelse supermarkt, in het Engels eten bestellen in een restaurant, geldzaken regelen, in het Engels een hotelkamer reserveren of gewoon een gesprek voeren met de lokale bevolking.

Engels voor beginners/gevorderden

De cursus Engels voor beginners/gevorderden is bestemd voor iedereen die beter Engels vanaf zijn of haar basiskennis wil leren. Deze cursus behandelt daarnaast een groot aantal onderwerpen uit het dagelijks leven en u leert veel over het land.

Engels voor gevorderden en meer gevorderden

De cursus Engels voor gevorderden en meergevorderden is bestemd voor iedereen die de kennis van de Engelse taal naar een hoge niveau wil brengen.

Na afloop van de cursus Engels voor gevorderden en meergevorderden beschikt u over zeer professionele kennis van de Engelse taal.

Over de lessen

Ilenia kan voor u een taaltraining op maat geven, op alle niveaus. De lessen, privé of in een groep met maximaal 8 deelnemers, duren 90 minuten. Tijdens de lessen leert u, in een ongedwongen sfeer, beter Engels spreken en verstaan. Binnen afzienbare tijd zult u zich, vol zelfvertrouwen, in het Engels kunnen uitdrukken.